Samarbejdspartnere

POLOG

POLOG leverer speciel-designet logistik- og sikkerhedsløsninger til projekter, som arbejder i miljøer, hvor infrastruktur og logistiske støtte punkter er marginelle eller ikke eksisterende. Siden 2005 har POLOG leveret løsningen til en bred vifte af internationale og nationale projekter indenfor olie-og mineralefterforskning, forskning og turisme. Arktis og Grønland har og er fortsat et kerneområde for vores aktiviteter. Vores mange års erfaring fra den region sikrer projekterne værdifulde kompetencer og inputs i alle faser af deres projekt, herunder VIM projektet Arctic Challenge.

Fjällräven

Lige siden Fjällräven blev grundlagt, har deres drivkraft været at udvikle produkter, som gør det lettere for mennesker at nyde naturen. Der er gået mere end 50 år, siden Fjällräven begyndte sin vandring, og Fjällräven-udstyr har været anvendt og elsket af generationer af friluftsmennesker verden over. Vi nyder godt af Fjällrävens mange års ekspertise, og det rigtige udstyr er essentielt, når vi skal ud og stå imod naturens kræfter.

STM Sport og Fashion

STM Sport A/S er distributør af high-end produkter til et aktivt udeliv, hvad enten det er på hobby eller professionelt niveau. Vi har altid fuld fokus på vores kunder og hvordan vi kan hjælpe til med at sikre en fleksibel og sund forretning. Med en bred produktportefølje som dækker over ca. 50 nichebrands, kan vi tilbyde flere produkter fra én og samme leverandør.

LEAD agency

LEAD er et kommunikationshus, der lever, ånder og leverer i krydsfeltet mellem det skarpe og det kreative. Som et af Danmarks førende kommunikationshuse er LEAD agency en fantastisk værdifuld samarbejdspartner for VIM.

Aagaard

Aagaard er navnet bag en lang række kendte og eksklusive smykkemærker, som giver dig muligheden for at fremhæve din personlighed via unikke smykker uanset stil og smag. Aagaard har igennem de sidste år ført From Solder to Soldier, som er et spændende fashion statement med en social samvittighed. Smykkeserien der henvender sig til både mænd og kvinder er baseret på salget af en designer version af overlevelsesarmbånd båret af soldater, der er udstationerede i Irak og Afghanistan. For hvert solgte From Soldier to Soldier armbånd donerer Aagaard 10 % af den vejledende udsalgspris til projekter, der støtter op om hjemvendte soldater og deres pårørerende. From Soldier to Soldier – et cool fashion statement med samvittighed.

“Aktiviteterne i VIM en oplagt mulighed for at bevise over for mig selv, at jeg stadig kan.”

‘Lanz’
Afghanistan hold 14

”Jeg elsker udfordringer som giver mig en følelse af, at mit handicap ikke er nogen hindring”

‘Mark’
Kosovo hold 7, Irak hold 2, Afghanistan hold 1, 2 og 8