Om os

Veterans In Motion (VIM) er en velgørende forening, der er startet på initiativ af en gruppe tilskadekomne veteraner. Den har som formål at udnytte aktiviteter og oplevelser til at fremme personlige kvaliteter hos sårede veteraner og tilsvarende tilskadekomne som skridt på vejen mod deres udfoldelse som hele mennesker. Det helt store mål for projektet er en ekspedition til Grønland under kyndig vejledning fra Frømandskorpset, Jægerkorpset og Slædepatruljen Sirius.

Projektet har fra begyndelsen haft en professionel tilgang til opgaverne. Arbejdsgruppen bag VIM er en blanding af folk med erfaring inden for rehabilitering af sårede soldater og erfaring inden for forsvaret.

Projektgruppen består af Rune Oland Tanggaard, projektleder i DIF Soldaterprojekt, Christian Alexander Lanz, repræsentant for gruppen af skadede veteraner og formand i foreningen, Jakob og Nicklas Bjaaland, projektkoordinator på den danske Invictus Games delegation samt officer i Hæren.

Disse vil sammen med nogle af Danmarks bedste ressourcepersoner, bestående af fysioterapeut Christian Langhorn fra Rigshospitalet, bandagist Brian Lousdal fra Bandagist Kompagniet og repræsentanter fra de danske elite enheder (Frømandskorpset, Jægerkorpset og Slædepatruljen Sirius), være med til at sikre en professionel ramme for projektet.

“Aktiviteterne i VIM en oplagt mulighed for at bevise over for mig selv, at jeg stadig kan.”

‘Lanz’
Afghanistan hold 14

”Jeg elsker udfordringer som giver mig en følelse af, at mit handicap ikke er nogen hindring.”

‘Mark’
Kosovo hold 7, Irak hold 2, Afghanistan hold 1, 2 og 8